Dela nyhet
Arbetsbeskrivning IP Grillen och Eftercupskväll
24 jul, 12:09 0 kommentarer
IP GRILLEN
Station: IP Grillen 2024 Gammelstads IF cup
Informationen når du på 070-699 94 59 Arbetskläder – orange funktionärsväst - dessa finner du vid första arbetspasset i skrindan i IP förrådet, eller löpande under dagen på försäljningsstället.
Fredag, lördag, söndag
- · Nyckel till IP förrådet hämtas från domarrummet (kiosknyckel, med glassbilsnyckeln), denna ansvarar ni för under dagen och kommer löpande att lånas av de övriga försäljningsstationerna. Var noga med att lägga den på samma ställe så ni ej tappar bort den.
- · Allra först – se till att/eller sätt igång den stora kaffebryggaren (80 liters).
- · Plastdukar ska läggas ut på serveringsborden.
- · Fyll på kylarna i serveringstältet med varor - I kylen: drickor, lök, sallad, dressing, grillkorv och i frysen förvaras hamburgare.
Löken hackas inne i kioskförrådet/köket inne i kiosken, det finns en matberedare som är fri för användning eller hacka med kniv om man föredrar det.
Sallad hackas även det i köket. Se till att spola av och hacka den inte så grovt.
- · Sätt ut papperskorgar, pantlådor och flaggorna (Kaffepunkten och GB Glass)
- · Ställ i ordning ett snyggt kakfat.
Det som ska ut:
- - Grillkorv, Hamburgare
- - Ketchup, senap, dressing, lök, sallad, salt, peppar, flytande olja (såsbas)
- - Korvbröd och korvpapper
- - Hamburgerbröd och hamburgerfickor
- - Läsk, festis från kylen
- - Fikafat från kylen
- - Servetter
- - Muggar
- - Socker
- - Mjölk
- - Grillverktyg, korvtång & kantin med lock, gryta, och kokplatta för varmhållning. (Eller så varmhåller ni direkt på stekhällen)
- - Hink med vatten och trasa
- - Pappershanddukar
- - Engångshandskar, används vid ALL mathantering
2022 fick vi sponsring på en riktig grillkorvs grillare. Så därför kör vi grillkorv på den istället för varmkorv. Instruktioner och rekommendationer för hur den fungerar finns på separat blad bakom.
Rutiner för påfyllning från IP förrådet (kiosken i röda byggnaden)
- - Ta aldrig med dig en hel kartong med godis, utan ta med dig några påsar av de sorter ni redan har i ert sortiment. (vissa sorter är anpassade till just er station)
- - Samma sak gäller det med läsk/festis, ta inte med dig för många plattor av samma sort. Det finns fler stationer på området, och utbudet delar vi på. Tar du kalla från kylen så ställer du in varma för kylning.
- - Fikabröd finns i kylen som är märkt med FIKABRÖD till en början, och ju längre cupen går och ju mer fikabröd vi säljer, så behöver ni hjälpa till med att ta fram fler sorter från frysen som är uppmärkt med FIKABRÖD.
Rutiner för stängning av IP Grill & Kiosk
- - OBS! Under söndagen kommer ”trycket” att minska på grillen, men ni får under inga omständigheter plocka ihop/stänga förrän sista matchen är spelad. Med det sagt så kan man snyggt minska på mängden man har i kylar och frysar utan att tömma helt, förrådet är ju nära om man skulle råka gå tom på någon vara ändå.
- - Var gärna i dialog med de övriga försäljningsställena för möjlighet att dela med sig av sortimentet.
- - Sista arbetspasset fredag & lördag ansvarar för att diska undan använda verktyg och ställa i ordning skrindan med godis, ett fikafat i kylen (märkt med FIKABRÖD), rena verktyg, och övrigt som behövs på stationen (se listan ovan ifall du är osäker) inne i IP förrådet inför morgondagens första arbetspass.
- · OBS! Endast swishbetalning, eller jämna kontanter.
- · Ingen påtår ingår i kaffet
EFTERCUPSKVÄLL
Arbetsbeskrivning Station: Eftercupskväll söndag kl. 18.00-22.00 Ansvarig: Tobias Skogsberg Plats: Gammelstads IP Samling 19.00 GIF-kansliet.
Arbetsuppgifter
2 personer Hjälper de som har hand om boendet att tömma skolan. 2 personer Hämtar utplacerade skyltar. Se separat karta som för/eftercupsansvarig tillhandahåller. Kräver bil. Ca 4-6 personer Ta ner grilltältet och lägg in i blåcontainern. Var noggrann med stolpar och skruvar!
Ta ner fikatältet från E/F ytan och lägg i blåcontainern. Muurika och grillhäll rengörs noga och ställs längst in i bortre rummet i garaget. Diska noga kastruller och grillbestick och lägg dem i IP-kiosken. Kylskåp+frys transporteras och ställs i IP-kiosken/blå containern. Ta bort elen och lägg det i garaget/IP-kiosken.
Utemöbler i plast torkas av, staplas och ställs in på övervåningen i garaget. Träbänkarna+bord viks ihop och ställs in under läktaren. Skräptunnor töms, sopcontainer. Panttunnor hämtas in, viks ihop och läggs på vinden. Säckarna med pant läggs in under läktaren direkt till vänster. Vattenslang till Tuvis-kiosken tas in och läggs under läktaren. Plocka ner anslag, information, m.m som finns upphängt.
Hjälpa till att tömma hemkunskapslokalen i Stadsöskolan, bära över varor till IP-kiosken och det som inte går att lagra eller frysa säljs på GIF-kansliet under v.32. (ifall matserveringen inte hunnit klart) Tag ner sponsorernas banderoller, kolla med ansvarig vilka som ska plockas ner. Städa infon, omklädningsrum och korridor i GIF-kansliet. Hjälps åt att bära upp grejer till vinden, förrådet upp för trappen och till vänster. Tag ner Gammelstads IF och svenska flaggan och vik ihop dessa, lämna inne på konferensrumsbordet. Plocka skräp kring och på planerna, läktaren och hela området inklusive E-planerna och vägen mot Stadsöskolan + sporthallen, även omkl.rum och toaletter behöver ordentlig sanering efter helgens besökare.
Panta all pant som finns i pantsäckar under läktare.
F10, F11, F12, F13, F14, F15, F16, F17=16 st
Kommentarer